Vanjska izolacija cjevovoda

Kanali jednostavno ne dolaze ni blizu pozornosti koju zaslužuju u većini objekata, dijelom i zato što su skriveni od pogleda. Ulaganje u potpuno prilagođeno rješenje za vanjsku izolaciju ima brojne prednosti za ugraditelje (lagana i jednostavna za rukovanje) i korisnike (smanjena potrošnja energije). Smanjite potrebnu količinu toplinske (ili hladne) energije potrebne za održavanje temperature zraka, istovremeno sprečavajući stvaranje kondenzacije. Značajno smanjuje količinu buke koja se prenosi u kanalima i cjevovodima. Za zaštitu korisnika zgrade i stanara s našim nezapaljivim izolacijskim materijalima, bez doprinosa otrovnog dima ili zapaljivih kapljica. Za protupožarnu zaštitu od požara.

U Isoveru smo posvećeni detaljima koji su vam važni. Nudimo niz rješenja omotača koji nude poboljšanu toplinsku izolaciju. Omotač kanala dostupan je u različitim debljinama. Stanovnici stambenih i poslovnih zgrada cijene stalne temperature i poboljšanu udobnost te energetsku učinkovitost koje dobivate s Isover vanjskom izolacijom kanala.

Isover je razvio proizvode za toplinsku izolaciju kanala koja doprinose smanjenju vibracija osnovne metalne konstrukcije klima kanala.