Izolacija uređaja nepravilne geometrije
Ako ste zainteresirani za zelenu gradnju, tada biste trebali znati o izolaciji od mineralne vune. Mineralna staklena vuna je idealan materijal za zelenu gradnju.
Mnogo je razloga zašto je mineralna vuna najbolja opcija za izolaciju. Vuna vam pomaže kod zaštite od požara, te kod toplinske i zvučne izolacije. Uz to vunu je moguće reciklirati što pomaže u očuvanju našeg okoliša. Kako nam nekad nisu potrebni pravilni komadi mineralne vune u Isoveru smo doskočili tom problemu. Da vama bude lakše kod postavljanja izolacije mineralne vune izradili smo vunu u rimfuzi bez sadržaja. To će vam ubrzati i olakšati izolaciju uređaja nepravilnih oblika.
Niže možete pronaći našu Isover vunu u rinfuzi bez sadržaja veziva za toplinsku izolaciju nepravilnih geometrijskih oblika za primjenu u industrijskim postrojenjima, pećima, ventilima, prigušivačima na ispušnim cijevima i pećima centralnog grijanja, gdje se javljaju vrlo visoke temperature, koja je lagano impregnirana mineralnim uljem za lakše rukovanje.