HVAC

Vanjska izolacija cjevovoda

Cijevne izolacije
Uz Isover Ultimate mineralnu staklenu vunu za toplinsku izolaciju cjevovoda dobivate izvrsnu zvučnu i toplinsku izolaciju za temperature do 660 °C. Ostvarite do 50% manju težinu cjevnih izolacija u usporedbi s tradicionalnim cjevnim izolacijama. Mala težina i dužina cjevaka doprinose bržoj, efikasnijoj i lakšoj ugradnji u usporedbi sa tradicionalnim cjevnim izolacijama. ULTIMATE izolacijski materijal je klasificiran kao Euroclass A1L, što osigurava efikasnu zaštitu od požara, te ima odličnu karakteristiku reakcije na požar. Izolacija ima izvrsnu toplinsku izolaciju u kombinaciji s jednistvenom efikasnošću. 
Poboljšajte akustički komfor zbog izvrsne karakteristike apsorpcije zvuka i odlične zvučne izolacije.
Prefabricirani segmenti Ultimate mineralne staklene vune za toplinsku izolaciju cjevovoda pronađite niže na stranici.
Povezani proizvodi: 

Vanjska izolacija kanala

Vanjska izolacija cjevovoda

Kanali jednostavno ne dolaze ni blizu pozornosti koju zaslužuju u većini objekata, dijelom i zato što su skriveni od pogleda. Ulaganje u potpuno prilagođeno rješenje za vanjsku izolaciju ima brojne prednosti za ugraditelje (lagana i jednostavna za rukovanje) i korisnike (smanjena potrošnja energije). Smanjite potrebnu količinu toplinske (ili hladne) energije potrebne za održavanje temperature zraka, istovremeno sprečavajući stvaranje kondenzacije. Značajno smanjuje količinu buke koja se prenosi u kanalima i cjevovodima. Za zaštitu korisnika zgrade i stanara s našim nezapaljivim izolacijskim materijalima, bez doprinosa otrovnog dima ili zapaljivih kapljica. Za protupožarnu zaštitu od požara.

U Isoveru smo posvećeni detaljima koji su vam važni. Nudimo niz rješenja omotača koji nude poboljšanu toplinsku izolaciju. Omotač kanala dostupan je u različitim debljinama. Stanovnici stambenih i poslovnih zgrada cijene stalne temperature i poboljšanu udobnost te energetsku učinkovitost koje dobivate s Isover vanjskom izolacijom kanala.

Isover je razvio proizvode za toplinsku izolaciju kanala koja doprinose smanjenju vibracija osnovne metalne konstrukcije klima kanala.

Požarna izolacija okruglih/pravokutnih klima kanala sa otpornošću do 120 min

Izolacija ventilacijskih kanala
Ploče ili blazine iz Ultimate mineralne vune za protupožarnu zaštitu pravokutnih ili okruglih klima kanala. U Isoveru smo razvili nekoliko vrsta vuna kako bi mogli odabrati onu koja vama najviše odgovara. Tu je rola jednostrano kaširana heksagon mrežom i crnom alu folijom za protupožarno izoliranje HVAC sustava. Ploča mineralne vune jednostrano kaširana crnom alu folijom za protupožarnu izolaciju. Tu su i druge ploče koje vam osiguravaju izvrsnu izolaciju. Niže pronađite vunu koja vama najbolje odgovara.
Povezani proizvodi: 

CLIMAVER - nemetalni klima kanali

Climaver kanali
CLIMAVER nemetalni klima kanali za distribuciju kondicioniranog zraka, uz minimalne toplinske gubitke i gubitke usljed propuštanja na spojevima segmenata kanala, uz izvrsnu apsorpciju i redukciju zvuka unutar samog kanala.
Povezani proizvodi: 

Climaver A1 Apta

Samonosiva CLIMAVER ploča db. 40 mm, A1 klase gorivosti. Vanjska strana ploče je iz ojačane alu folije, a unutarnja strana iz crnog staklenog platna. Kanali iz A1 APTA ploča imaju najbolju moguću karakteristiku ponašanja u požaru, te odlična svojstva apsorpcije zvuka i toplinske izolacije.

Climaver A2 Apta

Samonosiva CLIMAVER ploča db. 40 mm, A2 klase gorivosti. Vanjska strana ploče je iz ojačane alu folije, a unutarnja strana iz crnog staklenog platna. Kanali iz A2 APTA ploča imaju izvrsnu karakteristiku ponašanja u požaru, te odlična svojstva apsorpcije zvuka i toplinske izolacije.

Climaver Apta

Samonosiva CLIMAVER ploča za ventilacijske kanale db. 40 mm, B klase gorivosti. Vanjska strana ploče je iz ojačane alu folije, a unutarnja strana iz crnog staklenog platna. Kanali iz APTA ploča imaju odlična svojstva apsorpcije zvuka i toplinske izolacije.

Climaver A2 Deco

Samonosiva CLIMAVER ploča db. 25 mm, A2 klase gorivosti. Vanjska strana ploče je iz dekorativnog staklenog platna (pet mogućih boja: siva, crna, modra, turquise i crvena), a unutarnja strana iz crnog staklenog platna. Kanali iz A2 DECO ploča imaju izvrsnu karakteristiku ponašanja u požaru, odlična svojstva apsorpcije zvuka, te dekorativnu vanjsku površinu kanala.

Climaver A2 Neto

Samonosiva CLIMAVER ploča db. 25 mm, A2 klase gorivosti. Vanjska strana ploče je iz ojačane alu folije, a unutarnja strana iz crnog staklenog platna. Kanali iz A2 NETO ploča imaju izvrsnu karakteristiku ponašanja u požaru, te odlična svojstva apsorpcije zvuka.

Climaver Neto

Samonosiva CLIMAVER ploča db. 25 mm, B klase gorivosti. Vanjska strana ploče je iz ojačane alu folije, a unutarnja strana iz crnog staklenog platna. Kanali iz NETO ploča imaju izvrsnu karakteristiku apsorpcije zvuka.

Climaver Neto Pro

Samonosiva CLIMAVER ploča db. 25 mm, B klase gorivosti. Vanjska strana ploče je iz ojačane alu folije, a unutarnja strana iz crnog staklenog platna. Ploče su tvornički pripremljene za izradu klima kanala dim. 15×25 cm i 20×30 cm. Kanali iz NETO ploča imaju izvrsnu karakteristiku apsorpcije zvuka.

Climaver Plus R

Samonosiva CLIMAVER ploča db. 25 mm, B klase gorivosti. Vanjska strana ploče je iz ojačane alu folije, a unutarnja strana iz glatke alu folije. Kanali iz PLUS R ploča za ventilacijske sustave imaju izvrsnu karakteristiku mehaničke čvrstoće, a zbog glatke unutarnje površine lakše se čiste i održavaju, te podnose veće brzine zraka unutar klima kanala.

Climaver Star

Samonosiva CLIMAVER ploča db. 40 mm, B klase gorivosti. Vanjska strana ploče je iz ojačane matirane alu folije presvučene UV stabilnim zaštitnim slojem, a unutarnja strana iz crnog staklenog platna. Kanali iz STAR ploča imaju odlična svojstva apsorpcije zvuka i toplinske izolacije, te služe za vanjsku ugradnju kanala.